Maak kennis met de nieuwe operationeel directeur van PCK industriële stofafzuiging

Het is een generalist met een technische achtergrond, een people manager en een voetballiefhebber… We hebben het over Frank van Maasakkers, de nieuwe operationeel directeur van PCK Industriële stofafzuiging. Frank heeft gekozen voor PCK vanwege de typische Brabantse cultuur waar mensen (en bedrijven) elkaar helpen om beter te worden. Frank: “Het zijn kei harde werkers met een aanpakkers mentaliteit. Ik krijg energie van bouwen en innoveren met een team dat vooruit wil” Ook in zijn privé leven werkt Frank graag in een team: “In mijn vrije tijd geef ik voetbaltraining aan het team van mijn jongste zoon. Ik heb vroeger zelf ook gevoetbald en geniet volop van de ontwikkeling van die jongens.” Frank heeft twee zonen van 14 en 11 en is getrouwd met Patty. Samen wonen zij in Oirschot.

Rijk aan (internationale) ervaringen 

Voordat Frank bij PCK aan de slag ging heeft hij ervaring opgedaan zowel op de werkvloer als in managementfuncties in de machinebouw en industriële automatisering. Zo reisde hij vier jaar lang Europa door voor VDL Steelweld, werkte 8 jaar bij Agio/ATD als hoofdmontage en productieleider en was een decennialang directeur bij  VerAutomation Controls B.V.

Groei van PCK verder stimuleren

Frank: “Er is flink geïnnoveerd de laatste tijd. De verbeterslagen die reeds gemaakt zijn, wil ik graag doorzetten. Na de overname door Amotec (2017) heeft PCK de omslag gemaakt van de fabrikant van filterkasten naar de levering van een totaaloplossing. Dit zorgt voor een duurzaam, efficiënt en vooral betrouwbare stofafzuiging. Belangrijkste is dat het zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving van de medewerkers”.


De afgelopen jaren heeft PCK bewezen dat een stofafzuiging efficiënter werkt, als deze van engineering tot installatie wordt verzorgd door één partij, met systemen die echt goed op elkaar zijn afgestemd. Met dit totaalaanbod onderscheidt PCK zich van de concurrent. Het resultaat is hoogwaardige stofafzuiginstallatie met laag energieverbruik, optimale zuigkracht en weinig geluid.

“De komende jaren wil ik onze klanten nog meer ontzorgen door van a tot z mee te denken over de best passende oplossing. Steeds meer organisaties maken kennis met ons doordat ze gebruik maken van onze objectieve onafhankelijke analyse.” (O² audit)

Heeft u een vraag voor Frank Maasakkers of wilt u een audit aanvragen? Mail uw vraag dan naar frank@pckbv.eu.


Arend

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze sales manager

Arend.

Op werkdagen word je binnen 24 uur teruggebeld.