Over PCK Industriële stofafzuiging

Sinds 1986 is PCK dé specialist in industriële stofafzuiging voor de houtindustrie en de kunststofindustrie. In de eerste jaren was PCK vooral actief in de rol van fabrikant en toeleverancier voor machinehandelaren. De naam PCK is daarom niet bij iedereen bekend, maar de kans is groot dat u ooit een industriële installatie van PCK bent tegengekomen. In 2017 is PCK overgenomen door Amotec stofafzuigingen, een gerenommeerde speler in België. Samen bedienen we de markt in Nederland en België. Met deze samenwerking voegen we 20 jaar ervaring, klantgerichte service en kennis toe.

De afgelopen jaren merkten we dat PCK als fabrikant eerder bij het proces worden betrokken bij projecten welke van A tot Z ontwikkeld dienden te worden. Daarom geloven wij dat onze holistische en persoonlijke aanpak het verschil kan maken op de werkvloer. Industriële afzuigsystemen werken efficiënter wanneer deze van engineering tot installatie op maat worden verzorgd door één partij. We zijn dan ook trots op de projecten waarbij we het verschil hebben mogen maken. 

Amotec stofafzuiging
De medewerkers

Noem ons vakidioten of technische nerds, onze collega’s vinden in elk project de uitdaging om behoeften te vertalen naar praktische totaaloplossingen. Aangezien bij ons elk project maatwerk is, is geen dag of project hetzelfde. Oplossingsgerichtheid, Brabantse gezelligheid en passie voor techniek kenmerkt ons betrokken team. 

Wilt u kennismaken met ons maken? Scroll naar beneden en neem contact op met onze Sales Manager.

Vraag een O2 Audit aan; een objectieve analyse van uw afzuiginstallatie

Voldoet uw installatie nog aan de wetgeving omtrent brand- en explosieveiligheid?

Vraag de Audit aan
Arend

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze sales manager

Arend.

Op werkdagen word je binnen 24 uur teruggebeld.