Werkwijze

Met meer dan 30 jaar ervaring met industriële stofafzuiging in de branches houtbewerking en kunststofverwerking, weten we dat geen klant hetzelfde is. PCK biedt daarom unieke maatwerk trajecten welke tegemoet komen aan de behoeften van elke klant. Sinds 2017 behoort PCK tot de groep van Amotec stofafzuigingen. Samen bedienen PCK en Amotec de markten in Nederland en België. Met deze samenwerking voegen we 20 jaar ervaring, klantgerichte service en kennis toe.

PCK verzorgt de totaaloplossing voor elk vraagstuk rondom industriële stofafzuiging; van engineering tot installatie en onderhoud. Zo blijven we flexibel voor elke wens. PCK biedt garantie op alle projecten voor een optimale bedrijfszekerheid. Er staat altijd een monteur startklaar voor reparatie. Ook na de oplevering van uw stofafzuiging denken we graag mee hoe we uw werkplaats verder kunnen blijven innoveren. Werkt iets niet naar behoren? Wij zorgen ervoor dat het binnen no-time weer werkt.  

Engineering & voortraject

Samen met u doen we een behoefte-inventarisatie voor de te realiseren stofafzuiging. Hierbij kijken we ook naar uw ambitie en waar uw bedrijf over vijf jaar staat, zodat u ook dan voldoende capaciteit in huis hebt. In een goed ontwerp is de strategische plaatsing van de filterkast essentieel voor de algehele prestatie. Daarnaast maken we een grondige berekening van het leidingnet, zodat de luchtsnelheid zo optimaal mogelijk is. Een lage luchtsnelheid zorgt immers voor verstop­pingen in de buis terwijl een te hoge luchtsnelheid zorgt voor ongewenst hoge energiekosten en geluids­overlast. Ook de details zoals de juiste inzet van de schakelkasten en retourkanalen worden meegenomen. In deze fase zorgen we ervoor dat de juiste systemen op de juiste plek worden geïnstalleerd. Goede engineering is het halve werk.  

Installatie

Onze ervaren montageteams bouwen de installatie bij u op. Van onderdelen en bekabeling tot stekkerklare oplevering. Zodra zij de deur achter zich dichttrekken, heeft u gegarandeerd een goed werkende installatie.

Onderhoud

Dat onderhoud belangrijk is voor de levensduur van een machine, dat weet iedereen. Aangezien we al meer dan 30 jaar de productie in eigen huis hebben, kunnen we eenvoudig vervangingsonderdelen fabriceren en leveren indien nodig.  PCK staat u graag bij met het onderhoud van uw stofafzuiging. Van het vervangen van de filtermouwen tot onderhoud van de ventilator. Wij staan voor u klaar! 

Aanpassingen

Heeft u een nieuwe machine gekocht? Of u wilt een andere indeling van uw werkplaats? Onze ervaren engineers en monteurs zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt. 

Meer weten? Lees hier meer over PCK. 

over pck

Vraag een O2 Audit aan; een objectieve analyse van uw afzuiginstallatie

Voldoet uw installatie nog aan de wetgeving omtrent brand- en explosieveiligheid?

Vraag de Audit aan
Arend

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze sales manager

Arend.

Op werkdagen word je binnen 24 uur teruggebeld.